ApplyZone Gaming RO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Regulamentul serverului

Go down

Regulamentul serverului Empty Regulamentul serverului

Post by DarkElement Wed Mar 11, 2015 8:50 pm

Regulament server Applyzone RPG

Regulamentul serverului trebuie respectat de toata lumea si citit regulat pentru ca este modificat pe parcurs ce apar chestii care ne deranjeaza.

Cei care incalca regulile sunt sanctionati dupa cum urmeaza:

1. Furt.
- Orice furt de bunuri si tentativa de furt care poate fi dovedita se sanctioneaza.
- Orice actiuni pe care le faceti pe server legate de bani, case, biz-uri si masini personale sunt monitorizate.
ex. de furturi / inselatorii:
- furt de bunuri folosindu-te de un bug pe server
- in cazul unei tepe la un schimb, victima o sa-si primeasca bunul inapoi iar tu vei primi ban intre 2 si 14 zile.
- in caz ca victima a gresit comanda la vanzarea unui bun, iar tu fugi cu acel bun, o sa primesti ban 2-14 zile pentru tentativa de furt iar bunul o sa ii revina victimei.
- pentru sume mici de bani, e posibil sa nu se aplice nicio sanctiune daca cel ce a fost inselat a scris o suma gresita, nu a fost atent cand a dat accept sau nu s-a informat inainte (de preturile masinilor de ex.).
- este interzis sa cereti unui player bunuri/bani pentru a intra intr-un clan. se pedepseste la fel ca si inselatoriile.
- este interzis sa cereti unui playeri bunuri/bani pentru rank up in clan.
Pentru inselatorii se primeste ban 3-7 zile la prima abatere si 7-14 zile la a doua abatere, in functie de gravitate, pana la permanent. In unele cazuri se poate primi ban permanent de la prima abatere(daca a mai inselat playeri si de pe alte conturi, de ex).

2. Hack-uri / Bug abuzuri.
Orice program / modificare a jocului care te avantajeaza fata de ceilalti jucatori se pedepseste in functie de gravitate. Aici intra si bug abuzurile grave.

ex. de hack-uri: / bug abuzuri
- mod de marit viteza la masina, fuga, etc.
- auto-clicker, program care este folosit pentru a apasa taste in joc astfel incat sa nu fi considerat ca fiind afk de catre server. punerea unui obiect pe tasta sau folosirea unei animatii din joc este considerata tot autoclicker. se pedepseste cu ban 3 zile la prima abatere, ban 10 zile la a doua abatere si ban permanent la a treia abatere.
- C-Bug. Este interzis sa apasati tasta C (sau alte taste) pentru a opri animatia care este executata dupa ce tragi, in orice loc/situatie te-ai afla.
Spre ex. e interzis sa faceti C-bug in joaca, in HQ, la antrenamente, la WAR, se pedepseste cu warn, iar la a doua abatere cu ban 2-5 zile.
- AIMBOT. Este interzisa cu desavarsire orice avantaj de acest gen si se sanctioneaza cu ban permanent la prima abatere.
- Joypad - folosirea unui joypad se sanctioneaza cu ban 3 zile.
- Adminii au voie sa foloseasca dovezi mai vechi de 24 de ore cu playeri ce folosesc cheat-uri / bug abuse / aimbot / auto-clicker.
- no-recoil: printre altele, acest cheat face ca tinta de la arma sa nu se mareasca atunci cand trageti.
- moduri pentru viteza, drift-uri, zburat, urcat pe cladiri, sarit mai mult, teleport, reparat masini.
- mod de vazut nick-ul playerilor de la distanta se considera hack si se sanctioneaza cu ban permanent.
- este interzis sa va dati crash/modificati chat log-ul/stergeti fisiere folosite daca sunteti verificati de cheat-uri de catre un admin. se pedepseste cu ban 7 zile / permanent, in functie de situatie.
- este interzis sa va folositi de animatii pentru a evita primirea de damage.
- este interzis sa intrati intr-o cladire in mod repetat pentru a evita sa un politist.
- este interzis sa va folositi de buguri din mapa pentru a va ascunde de un politist/hitman.
Playerii care isi dau crash atunci cand sunt verificati de catre un admin vor fi sanctionati cu ban 7 zile.
Playerii ce ascund programele rulate recent sunt sanctionati cu ban 7 zile.
Orice incercare de a ascunde modurile ce ruleaza in joc se pedepseste cu ban permanent.
Cei care sunt banati pentru utilizarea programelor de tip hack/cheats/aim/invisible hack/etc. risca ban permanent pe toate conturile avute pe server.
Folosirea unui mod pentru conectarea mai rapida la server este sanctionata cu ban 7 zile.

3. Limbaj.
Orice limbaj urat este sanctionat atata timp cat ofenseaza alt jucator, exceptii facandu-se cand e vorba de cineva care iti permite asta.
Limbajul vulgar in locuri publice (locuri unde sunt si alti playeri) se sanctioneaza, dupa caz, cu mute sau warn.
Se sanctioneaza si insultele spuse prescurtat (ex.: 'f**', 'mm'), cenzurat (ex.: dute-n ***) sau limbajul vulgar.
Warn de la prima abatere, ban daca este vorba de ceva grav, ex. insultarea mai multor jucatori.

- Limbajul vulgar si insultele fata de membru din conducere se sanctioneaza in functie de decizia luata de cei conectati din administratie. Aici este inclus si forumul.
- Jignirile in locurile publice (/ad, /news, /live, etc.) se sanctioneaza cu ban intre 2 zile si permanent, in functie de gravitate si levelul playerului.
- Jignirile la adresa serverului si acuzatiile nefondate se sanctioneaza cu ban 1-7 zile, sau chiar permanent, in functie de gravitate si levelul playerului.
- Jignirile pe /c intre membrii prezenti pe /c nu sunt sanctionate; jignirile la adresa adminilor, liderilor, helperilor sunt sanctionate.

4. Deathmatch (DM).
Este un server RPG asa ca este interzis DM-ul aiurea. Se pedepseste cu jail in functie de gravitate, de la 25 la 90 de minute, iar licenta de arme suspendata intre 5 si 50 de ore.
DM-ul la eventuri organizate se pedepseste cu kick sau warn, depinde de gravitate.
-Pentru kamikaze se da warn de la prima abatere. Kamikaze este un mod de a omora mai multe persoane (minim 3) in acelasi timp (ex.: explodarea unei masini).
-DB-ul calcand un jucator cu un vehicul pentru a il omora se sanctioneaza cu jail intre 25 si 70 de minute si suspendarea licentei de arme intre 5 si 15 ore.

4. Abuz de comenzi.
-Este interzis sa iesiti de pe server atunci cand sunteti somati de catre un politist sa trageti pe dreapta pentru condus neregulamentar sau NOS. Se pedepseste cu warn de la prima abatere. Politistii trebuie sa aduca dovezi ca playerul incalca o regula de circulatie sau folosea NOS.
-Comanda de /report este doar pentru a semnala ceva important legat de server. Pentru incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu mute pe report sau kick, in functie de situatie. Folosirea comenzii /report aiurea din nou dupa expirarea mute-ului pe /report/relogarea pe server poate fi sanctionata cu warn sau ban, in functie de situatie.
-Abuz de comanda /heal atunci cand sunteti urmariti de un politist se sanctioneaza cu warn de la prima abatere.

5. Event-uri.
- Este interzis sa faceti event-uri fara a da banii. (ex: event simon spune unde eliminati toti participantii). Se pedepseste cu /warn la prima abatere si /ban 3 zile dupa.
- Este interzis sa faceti event-uri in propriul biz/biz-ul unui prieten si sa puneti playerii sa intre/iasa din biz pentru a face bani. Se pedepseste cu /warn la prima abatere si ban 3 zile dupa.
- Este interzis sa faceti event-uri in care cereti playerilor sa va dea bani (ex: primul care imi da 100.000 primeste 200.000). Se pedepseste cu warn + retragerea banilor castigati la prima abatere si ban 3 zile + retragerea banilor castigati din event la a doua abatere.
Event-urile ar trebui sa fie facute pentru a va distra, nu pentru a iesi in castig. Se pot aplica aceleasi pedepse si pentru alte event-uri facute doar pentru a iesi in castig.

6. Spargeri cont-uri.
- Este interzis sa va logati pe contul altui player. Daca va logati pe contul unui alt player iar acel player face reclamatie se considera spargere cont. Daca un player doreste sa va lase bunuri pentru ca se lasa de joc, poate face asta prin /sellcar, /transfer. Spargerile de conturi se pedepsesc cu ban 3 - 14 zile sau ban permanent in functie de gravitate.
- Este interzis sa ajutati un player sa transfere bunuri de pe un cont pe altul. (ex: X intra pe contul pe care l-a spart, va transfera voua bunurile, iar voi ii transferati bunurile pe contul Z). Daca primiti bunuri de la un player al carui cont a fost spart si le transferati unui alt player sunteti considerati complice la spargere cont. Pentru complice la spargere cont se da poate da ban 3 - 14 zile sau chiar permanent, in functie de gravitate.

Adminii bugged.ro nu au nicio obligatie de a ajuta playerii ce au avut contul spart sa-si recupereze bunurile. In majoritatea cazurilor, playerul da plarola unui prieten, iar acesta ii intra pe cont si ii transfera toate bunurile de pe cont. Sau playerul are o parola simpla (steaua, 1234).
Vom incerca sa ajutam playerii sa isi recupereze bunurile, dar nu avem nicio obligatie sa facem asta. Daca nu se pot recupera, bunurile au fost pierdute din vina playerilor, nu din vina adminilor.

7. Conturi multiple
Nu e interzisa folosirea a doua sau mai multor conturi, dar in cazul inselatoriilor/conturilor sparte, toate conturile ce au primit bani DIN BANII castigati in urma inselatoriei/spargerii de conturi vor avea ban permanent.
Crearea unui cont nou pentru a injura un player duce la banarea pentru 7 zile a contului principal.
Crearea unui cont nou pentru a injura un admin duce la banarea permanenta a tuturor conturilor.

8. Deranjarea altor playeri
Orice lucru facut pentru deranjarea altor playeri poate fi sanctionat cu warn sau ban cateva zile, in functie de situatie.
Exemple de situatii ce pot duce la sanctiuni: blocarea pns-ului, parcarea masinii in mijlocul strazii, parcarea masinilor in fata casei unui alt player, lovirea playerilor ce au /exam.
Amenintarile cu flood vor fi sanctionate cu ban 7-14 zile sau chiar permanent, depinde de situatie.

9. Abuz de functie
- ca admin/helper: e interzisa folosirea oricarei comenzi la care un admin/helper are acces pentru a deranja un player sau pentru a capata un avantaj in fata unui player. ex: e interzisa folosirea comenzilor /spec sau /goto pt a scapa dintr-o urmarire, de o amenda, de pierderea permisului de conducere
- ca lider: orice lider care sterge topicuri in masa / da afara toti playerii din factiune va fi sanctionat cu ban permanent (banul poate fi de cateva zile in unele cazuri).
- ca membru al unui departament de politie: este interzis sa faceti DM in masa sau sa acordati wanted fara un motiv bun mai multor playeri (se ia in considerare intentia de a da wanted in gluma/in bataie de joc). se pedepseste cu uninvite cu FP si posibil ban cateva zile. folosirea vehiculelor Hunter si Hydra pentru DM se pedepseste cu ban 7 - 14 zile si uninvite cu 100FP.
- ca membru NR: folosirea comenzilor /live si /news pentru glume proaste si/sau jigniri la adresa altor playeri/serverului se pedepseste cu uninvite cu 40 - 150FP si ban cateva zile sau permanent, in functie de gravitate.
10. Afacerile cu bunuri ce nu tin de joc
- Afacerile cu bunuri ce nu tin de joc sunt interzise deoarece nu se pot verifica. Daca faceti afaceri cu bani reali / conturi steam / orice altceva nu va asteptati ca adminii sa va ajute sa le recuperati.
- Incercarea de a vinde contul pentru bani reali / bunuri reale / bunuri in joc se pedepseste cu ban 7 zile la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere. In unele cazuri se va sanctiona direct cu ban permanent.
- Incercarea de a vinde bani in joc pt bunuri pe alte jocuri / bani reali se pedepseste cu ban 7 zile sau permanent. Postarea de anunturi de vanzare a contului pe diverse site-uri se pedepseste cu ban permanent.
- Sunt interzise vanzarile de hidden/puncte premium, clear KM si alte chestii pe bani in joc. Se considera afacere ilegala si se sanctioneaza. Vor fi sanctionati si cei ce vor sa cumpere si cei ce vor sa vanda. De obicei se sanctioneaza cu ban permanent daca playerul a avut in trecut ban pt inselatorie/incercare vanzare hidden/incercare afaceri cu bani reali.

11. Inactivitate:
- Playerii ce au sub 10 ore jucate in ultimele 60 zile vor ramane fara casa/biz.
- Playerii banati de peste 14 zile vor ramane fara casa/biz.
- Playerii ce vor ramane fara casa/biz nu vor primi bani in joc in schimbul bunurilor pierdute.

Orele jucate sunt contorizate in minute. Daca un player joaca 31 minute, 31 de minute vor fi adaugate la timpul jucat de acesta in ultimele 60 zile, nu o ora.

Alte reguli:
- Cei care fac parte dintr-o factiune dar incalca regulile serverului doar pentru a fi demisi / pentru a da /quitgroup or sa fie sanctionati de catre un admin. La fel se procedeaza si in cazul celor care incalca regulile cand nu au un lider la factiune.
- anunturile pe /ad scrise la misto / in batjocura se sanctioneaza cu stergerea /ad-ului, warn sau ban, in functie de situatie si levelul playerului.
- Imprumuturile se fac pe proprie raspundere. Daca ii imprumuti cuiva bani / masini, nu te astepta ca adminii sa te ajute sa recuperezi banii. Sunt interzise /ad-urile de genul 'caut camatar', 'imprumut bani', 'caut pe cineva sa imi imprumute bani'. Playerii ce cer bani imprumut in mod repetat cu intentia de inselatorie vor fi sanctionati pentru inselatorie.
- Este interzisa cererea de bani/bunuri pentru a ajuta un player sa intre intr-o factiune. Se sanctioneaza cu ban 7-14 zile sau permanent, in functie de gravitate si trecutul playerului.
- Playerii ce cer id-urile de skype/mess pentru a discuta afaceri pot fi sanctionati pentru inselatorie.
- Playerii ce cer ajutorul altora pentru a transfera bani intre conturi pot fi sanctionati pentru inselatorie.
- este interzis sa vindeti clanurile. se sanctioneaza cu warn la prima abatere, ban 7 zile la urmatoarea abatere si ban permanent la a treia abatere.

Cand vindeti o masina cuiva, daca playerul nu are banii la el, nu ii dati masina. Daca un player ii promite unui alt player ca ii va da diferenta de bani in alta zi, adminii nu se vor implica pentru a ajuta playerul ce nu a primit banii sa-i recupereze.

Pariurile. Adminii nu se vor implica in recuperarea banilor castigati/pierduti la pariuri (deagle, /dice, altceva).
Amenintarile la adresa adminilor pot fi sanctionate cu ban permanent de la prima abatere.
Editarea de dovezi va fi sanctionata cu ban 3-14 zile la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere. In unele situatii se va primi ban permanent de la prima abatere.

WAR: nu aveti voie sa parcati masinile personale in zona de WAR doar pentru a forma o 'baricada', si nici sa le spuneti celorlalti din factiune sa o faca. Cei care sunt prinsi ca parcheaza masini in zona de WAR sunt sanctionati cu warn de catre un admin.
-nu aveti voie sa va urcati in timpul WAR-urilor pe cladiri inaccesibile (cladiri care nu pot fi accesate de pe jos, fara ajutorul unui vehicul, etc.).
warn de la prima abatere.
Unele reguli nu sunt batute in cuie asa ca se pot face mici exceptii cu o sanctiune mai mica sau una mai mare decat cea prevazuta in regulament.
DarkElement
DarkElement
Admin

Posts : 55
Join date : 2015-03-08
Age : 25
Location : Bucuesti

https://applyzoone.forumz.ro

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum